Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 118 Głosów - 2.76 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV, kablówka, internet
20-03-2012, 20:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2012 21:23 przez domator.)
Post: #1

Osiedle Familijne: Internet, telewizja z kablówki czy jakaś inna dobra alternatywa? Co planujecie brać?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-04-2012, 22:04
Post: #2

to co podpisał developer....
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2012, 22:40
Post: #3

O ile wiem, to sa ISTS i Gemini. Oferty w necie, wygladaja rozsadnie.
Odpowiedz cytując ten post
10-04-2012, 07:20
Post: #4

O ile gemini wygląda co najwyżej rozsądnie to ISTS to ostre dno...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-06-2012, 15:20
Post: #5

(09-04-2012 22:40)Gość napisał(a):  O ile wiem, to sa ISTS i Gemini. Oferty w necie, wygladaja rozsadnie.

Są to firmy ojca i syna. Nawet za darmo nie chcę mieć od nich żadnej usługi, czym prędzej należy zawiązać wspólnotę mieszkaniową i wpuścić pozostałe firmy.
Odpowiedz cytując ten post
25-06-2012, 17:13
Post: #6

Z tego co się orientowałem to developer podpisał z nimi umowę i nie ma możliwości zmiany bo okablowali sobie budynek........
Odpowiedz cytując ten post
01-07-2012, 22:57
Post: #7

Pytałem o to podczas odbioru - jako wspólnota możemy zadecydować o wpuszczeniu innego providera
Odpowiedz cytując ten post
02-07-2012, 06:35
Post: #8

A napiszcie coś o samym odbiorze.
Odpowiedz cytując ten post
02-07-2012, 10:44
Post: #9

Potwierdzam, będziemy mogli zdecydować o wpuszczeniu innego dostawcy
Odpowiedz cytując ten post
07-09-2012, 17:01
Post: #10

w praktyce żaden inny usługodawca nie mam możliwości okablowania budynku. Wszystko oczywiście zgodnie z prawem
Odpowiedz cytując ten post
18-11-2012, 11:00
Post: #11

Niedługo ma wejść upc więc praktycznie wszystkich krakowskich największych graczy będzie osiedle miało wiec nie wiem w czym problem.
Odpowiedz cytując ten post
28-12-2012, 14:47
Post: #12

Kontaktowałem się z UPC w sprawie dostępności ich usług w naszym bloku i dostałem taką odpowiedź:

"Uprzejmie informuję, iż pod wskazanym adresem nie ma technicznej możliwości podłączenia naszych usług. Aktualnie nie możemy wskazać terminu kiedy będzie to możliwe. O wszelkich zmianach w tej kwestii będziemy informowali na bieżąco za pośrednictwem ulotek reklamowych i naszych Przedstawicieli Handlowych."
Odpowiedz cytując ten post
17-04-2013, 13:31
Post: #13

A czy jest w gniazdkach telefonicznych TP? Tzn czy mogę sobie zamówić neostradę w tym budynku? Smile
Odpowiedz cytując ten post
30-01-2015, 19:10
Post: #14

czy nie powinno być tak że powinieneś mieć możliwość skorzystania z każdego operatora a nie tego którego wybrał deweloper? przecież to nieuczciwe bo powoduje droższe ceny. ja np chciałbym skorzystac z gigakabla i nie mogę
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 





Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Wróć do góryWróć do forów
Portal o krakowskich inwestycjach mieszkaniowych
Nowe Tematy

Nowe M